E-magazine Woongenot 2022
Hand houdt een huis vast met op de achtergrond een zonsondergang

Wat doet de woningmarkt?

Mede door de stikstofregels worden er minder huizen gebouwd dan de bedoeling was. En dat is niet goed voor de woningmarkt.

Verduurzamen woning

Zelfs met een prijsplafond loont verduurzamen meer dan ooit!

Met energieprijzen die soms wel vijf keer over de kop gaan ten opzichte van 2021 is investeren in duurzaamheid steeds rendabeler.

Op kamers gaan

Kind op kamers: hier moet u op letten

Op kamers gaan is een stap die veel veranderingen met zich meebrengt. Wij hebben wat praktische informatie verzameld voor u en uw kind.

Rechten en plichten huis huren

Welke rechten en plichten heeft u als huurder?

Als huurder heeft u natuurlijk plichten, maar ook veel rechten. In dit artikel zetten we de belangrijkste voor u op een rij.

Rookmelder in huis

Rookmelders: de ene is de andere niet

Hoewel in alle Nederlandse huizen rookmelders moeten hangen, is dit nog niet altijd het geval. Daarnaast hebben de melders een beperkte levensduur.

Landelijk wonen

Weg uit de grote stad: de belangrijkste voor- en nadelen

Droomt u er wel eens van om landelijk te gaan wonen? Dan bent u niet de enige: steeds meer mensen verlaten namelijk de grote stad.

Woontrends

Woontrends 2023: van sober tot uitbundig

Laat u inspireren! Wat uw smaak ook is, bij de nieuwste woontrends zit vast en zeker iets wat bij u en uw interieur past.

Hybride werken; man achter beeldscherm waarop collega's te zien zijn

Hybride werken: minder stress, meer productiviteit

Steeds meer mensen werken hybride: deels op kantoor en deels thuis. Geen wonder, want hybride werken heeft veel voordelen